anonym napsal:
Není to tak, mezera po předchozím autě znamená, že tam stálo něco běžného, což bývá felda/fábia/punto... Menších aut zase tolik není takže malé mezery jsou akorát tak na ta nejmenší běžná auta. Navíc maluch v pohodě nesveze 4 lidi. Fábia ano.
Fabia 4 lidi odveze, ale ne v pohodě. Jezdím poslední dva týdny Škodou Fabia 1.4 16V Ambiente AT 12/2004, zatím jsem s ní natočil jen něco přes 1 000 km, ale tohle už vím. V předchozím zaměstnání jsme taky měli fabii se stejným motorem, ve výbavě classic, ale jezdil jsem s ní minimálně, jelikož byla možnost používat suberb s řidičem. A že auto s původní cenou blížící se půlmilionu není (dostatečně) pohodlné ani pro řidiče (tedˇ se vracím k té současné fabii), pokládám za tristní. Buď si totiž sednu tak, že z auta vidím, jak jsem zvyklý a jak mi to vyhovuje - vysoko, ale to si ovšem odrovnám svaly na levé noze, kterou musím mít nepříjemně zkroucenou, nebo si sednu níž, ale pak z auta nevidím tak, jak bych si představoval. Měřím 176 cm, což není nijak moc, ale ani málo.