anonym napsal:
Pán je evidentně z cukru nebo má hodně nestandardní postavu. Já mám 178cm a nemusím v žádném autě nic štelovat, maximálně si posunu sedadlo blíž nebo dál a zbytek se přizpůsobím. A výhled taky neřeším (ten jsem řešil tak maximálně právě v té autoškole), když už potřebuju nutně někam vidět, tak se prostě nakloním.
Lidi, kteří neřeší výhled, si na auto dávají i neatestované fólie, páč jim už je všecko jedno, že... Já rozhodně nejsem ten typ řidiče, který sedne do auta, šlápne na plyn a kdyby se něco podělalo, zavře oči. Mám rád v autě pohodu. Kdybych měl jezdit denně jen nějakých 10 km do práce a 10 zpátky, tak vem to čert. Řídil jsem i wartburg, žigulík, moskvič a staré šáde, dokonce i Zetor 6377, vždycky se to nějak dalo. Ale když už auto používám dlouhodobě i na nějakou tu delší štreku, tak bych přecejen chtěl mít aspoň nějaký komfort. Třeba u fabie mi chybí regulace tuhosti bederní opěrky, která v puntu je, takže po stejné cestě se cítím po vysednutí ze škodovky mnohem méně použitelný. A že tu bylo takových, co vychvalovali její sedadla. Trvám na tom, že fabia se pro pohodlné cestování 4 lidí nehodí. A už vůbec ne pěti - na cestu Bílovec-Ostrava vzadu uprostřed ve fabii junior dodnes vzpomínám jako jeden z nejhorších zážitků v životě. Ale to jsou prostě mé názory, kdo si myslí, že je fabia luxusní limuzína, já mu to brát nebudu.