mike napsal:
to inkognito je pochopitelny. Do toho se nechce ani me. Pokud se nedomluvime na nejaky konspiracni mrtvy schrance, tak to asi nedopadne.. :)) Ne, to asi nema reseni, dekuji za nabidku a s ohledem na to, ze jsem podobny film nevidel (nebo si to nevybavuju), tak zkusim prohledat web a youtube..
Wau, některý příspěvky jsou vážně pro psychiatra, každopádně asi nejhorší je ten, co tvrdí, že žádný majitel "osmičky" by v životě nespáchal brutální nehodu...No je zjevně mladej. Sám sedlám BMW M5 a Porsche Cayenne Turbo(je mi jedno, když bude nějakej závistivej čecháček odpovídat, že kecám anebo že jsem si na to nakradl v kupónovce) a vzhledem k tomu, že profesní postavení mých dětí a má finanční situace mi umožňuje plnit si klukovské sny a mí firemní partneři mají různá vozítka, můžu vám garantovat, že v každé značce a typu auta jezdí jak řidiči dobří, normální i hovada.
Jinak k autorovi recenze: má bohužel tu smůlu, že si nemohl užívat osmičku jako nový auto s radostí záruky a musí se teď trápit s tím, jestli může z auta vytáhnout baterku,aby mu nezkolaboval soft či nikoliv, či zda mu jede dvanáct válců nebo kolik. Každopádně je jehoi svaté právo, když se rozhodne pro to či ono auto a musím říct, že tento přístup je mis sympatický a držím majteli palce a Bursík v Lexusu hybrid ať si trhne nohou. Nicméně mám obavy vzhledem k tomu jak o nesnázích se servisem píše, že provoz tohoto auta je nad jeho finanční možnosti. Nemyslím to jako vysmívání, jen chci říct, že když si chci užít radosti svých nadstandardních strojů. musím počítat s tím, že jen za provozní náplně (nemyslím pohonné hmoty) mi píše můj finanční auditor částku 116.00,-Kč