anonym napsal:
Wau, některý příspěvky jsou vážně pro psychiatra, každopádně asi nejhorší je ten, co tvrdí, že žádný majitel "osmičky" by v životě nespáchal brutální nehodu...No je zjevně mladej. Sám sedlám BMW M5 a Porsche Cayenne Turbo(je mi jedno, když bude nějakej závistivej čecháček odpovídat, že kecám anebo že jsem si na to nakradl v kupónovce) a vzhledem k tomu, že profesní postavení mých dětí a má finanční situace mi umožňuje plnit si klukovské sny a mí firemní partneři mají různá vozítka, můžu vám gar...
no, v prvni rade dekuji za obsahlou reakci. Ja jsem si svuj vnitrni filtr nastavil tak, ze na prispevky, ktere postradaji vecnost a nesou znamky nejake odchylky autora od normalu, nereaguji. Neustalym vzajemnym posilam se k psychiatrovi by totiz mohlo dojit k tomu, ceho jsme svedky u nasi volene politicke elity v TV. Tam uz se nehovori o nicem jinem, nez o psychiatrii, a meritum veci je tim zapomenuto.. k veci, nemam problem s Vami souhlasit s tvrzenim, ze neplati rovnice znacka auta = ridic s typickymi vlastnostmi. Pokud jde o me auto, tak jste zrejme zcela nepochopil muj clanek. Ani spotreba, ani fakt, ze elektronika ma sve vrtochy, mnou nejsou chapany jako trapeni, ale jako projev osobnosti tohoto auta a mimochodem i zdroj prihod, se kterymi se pote mohu v usmevne nadsazce se ctenari podelit. Uz vubec nejsou na prekazku pro pouziti v beznem provozu, protoze proste v beznem provozu jiz neni. Je to z meho pohledu veteran, takze vic pod plachtou, nez na silnici. Na Vas argument o porizovani si auta nad moznosti Vas rad odkazuji na svuj clanek na Tipcars nebo v lidovkach asi pred mesicem: http://auto2.lidovky.cz/clanek_lidovky.php?id_clanek=3159 Za provozni kapaliny, vsechny mozne prohlidky a dalsi naklady utratim i ja dost penez, ale spocitane to nemam. Jednak se domnivam, ze to pro nikoho neni zajimave cteni a za druhe by me to mohlo dostat, no vite kam.. uplne na konec mala moralitka. Nejsem volicem pana Bursika, ale jeho verejne vyjadreni podpory hybridnim autum mi prijde sympaticke..