Dektr1 napsal:
Říkám žádné problémy,jasně když je v zimě jako tuhle u nás -25 stupnů,tak sem musel chvíli točit ale čapl po chvíli.Motor jede jako šlak pořád krásně dálniční stoupání bez podřazení a ten zátah nahoře,tomu se žádný TDi který dole táhne jako hovado s protáčením kol.Nechápu jak lidi z toho můžou bejt uvařený,ta spotřeba ta je dobrá i při rychlý jízdě to není nějak hrozný(ěl sem Passata 1,9 TDi 81kw) musel sem ho prodat nedalo se vtom jezdit rychlejší průjezd zatáčkou a zadní VLEČENÁ NÁPRAVA skákala jako kráva.Hrůza
jj, díky
Zadní náhon je holt zadní náhon.. Žádnej "předohrab" mi v životě nesmí do baráku. A BMW bylo vždycky můj sen. Jezdil jsem v 325 e30, 525 e34 a 535 e34 - vždy krásné svezení a zážitek. Po řadě Fordů už asi nastal čas, konečně si svůj sen splnit koupí e36 - designově dle mého nejhezčí ze všech báwů... Nechci žádnou utahanou herku, uhnanou od puberťáků... Představoval bych si nějaký slušný, zachovalý kousek, s výbavou, od roku 94, tak do těch 150 tisíc Kč. Také se mi na TDS líbí, že to není žádný ultramoderní, hyper, super a ultra TDI, s choulostivými vstřiky, čerpadly, přeplácanou elekronikou atd. Prostě ještě klasickej, robustní, poctivej nafťák.. No, a bohužel se v dnešní době člověk musí dívat i na spotřebu.. I když je mi jasné, že se u BMW na ni nesmím moc koukat, bude jsitě rozdíl jezdit za třeba 12-15 litrů benzínu s 325kou, nebo za nějakých 7 -10 nafty s TDS....