anonym napsal:
Petr-Tipcars: Vy zaměňujete "rychlý a silný" za zábavný. U Octávie RS možná budete mít "více rychlosti", ale budete ji mít s protivnou turbodírou, kterou navíc tazatel evidentně nechce. FF II s dvoulitrem určitě nemá 170 koní, ale jako celek může být a podle mne je zábavnější, než Octávia RS. A to nemluvím o starém dobrém kladivu na čarodejnice v podobě 1,8 benzín, ubohých 115koní v FF I hatchback. Chce se pán opravdu bavit za pár korun? Prosím, je možno. Ten Tajpár by musel být např. od známého...
Dobrý den, k Vašemu příspěvku si dovoluji udat následující. NEZAMĚŇUJI, já čtu zadání. Pokud pán nechce méně než 170 ks a Vy nabízíte auto se 130 ks zaměňujete vy pojmy s dojmy. Nikdy jsem neřekl, že Swift (a slabší auta obecně) nemohou být zábavná. Velký omyl příteli. Každý tu zábavu totiž vnímáme jinak. Někoho baví RZ na okresce okolo Křivoklátu, někoho cruising, někoho pohodlná plavba v přepychové kabině, znám člověka kterého nemírně baví kam až může stáhnout spotřebu svojí Fabie SDI. Ono je to s tou zábavou takové vachrlaté a tvrdit, že co baví mne musí bavit tebe je despotismus.
Já si prostě stojím za tím, že na danou otázku jsem odpověděl co možná nejlépe a po zralé úvaze. Pro obecnou nelibost jsem nabídl dvě altermnativy, které v dané cenové hranici považuji za nejlepší.
Vám prostě RSo nesedlo, no a co? To přece není tragédie, vypovídá to něco o tom autu? Ne, možná něco málo o Vás. Neberte to tak vážně, nakonec je to jenom zábava.
Musím, ale uznat, že takovou vlnu nevole jsem nečekal. Nešťastná Škoda to na domácím trhu nemá lehké. Skoro mám chuť si to RSo koupit.