david_b napsal:
Mícháte několik věcí dohromady. To, že se nechci nechat buzerovat radary městské policie (např. v noci na jižní spojce v Praze), nebo omylem! projeté červené na křižovatce, je něco jiného než srážka chodce. Pokud bych nedejbože srazil chodce, pravděpodobně to nebude mojí vinou a i kdyby ano, je samozřejmě lepší zastavit, protože po ujetí by se zaprvé jednalo o trestný čin a za druhé můžu tomu člověku zachránit život, protože zde se jedná o každou vteřinu. Ale něco jiného je nesmyslně nastavený b...
JJK,uzákonil bych, že jízda na červenou není dopravní přestupek a toleroval bych to. A takjy jízdu s 3promile v krvi, jízdu bez ŘP a taky v obcích bych zvednul rychlo mna minimálně 90 s tím, že není zdrávo jezdit pomalu.
Te´d jsi mě rozesmál.
Jinak otec nemá zákonnou povinnost ale možno nevypovídat.
A celé mi to připomíná začarovaný kru o šetření vody po jejím zdražení. zdražili, začalo se šetřit. VS klesl zisk tak zdražily vodu. tím nás donutily zase více šetřit. A zase jim klesl ziks a zase utáhly... A takhle to je s pojistnictvím. Někdo naspal nahoře dost trefně - pak ti bude na obtíž vůbec něco vlastnit.
Já razím tento názor: uděláš průser, ať vědomě (a o to hůře) či z nedbalosti, tak pykej.Ale nesanž se s tím vyjebat. Jenže, darmo mluvit, je toho kolem spousty a od politiků počínaje...
Jinak jsem měl dojem, že řeč je o BMW E90 a ne o těnto tématech.