Muroň napsal:
No ta sběrna je na Praze 10, nebyl jsem daleko, možná do ní ten známej i chodí. Majitel sběrny jezdí jen ve Vectrách (každý měsíc jiná). Jinak ten Tvůj 2,0 FSi je vynikající. S A3 jsem jel jen v 1,6, navíc s pravostranným řízením a auto to je příjemné a sedí. Senátora jsem měl vyvěšeného v pokojíčku, když jsem byl malý (pocházel z reklamního kalendáře oplu z roku 88, který mi dal známý z německa).
Super auto já vím, i ta 1.6 MPi jde, ikdyž nejede, pořád je to v těle audi. Budu ji prodávat, kupuju auta výhradně na kšeft pro známé a tak....ale bude mi jí líto. (Sám mám Felinu a Fábii, mě to stačí a chleba to nežere) Majitel sběrny se má jak prase v žitě. Když prarodiče předělávaly dům, vezl jsem tam na vleku radiátory, trubky, plechy - okapy a vše kovové co se měnilo. Za pozinek cena železa, z 15kg Cu mě uznal jenom asi 8kg...vychcánek.....zvážil zarostlé trubky....75kg....mínus 15kg vápený nános...no prostě prohazovák. Dostal jsem asi 3500.- a při přepočítání s dědkem doma jsme došli asi na 7.000.-...takže 3500 šlo jemu do kapsy. Já vím pouze o jedný Vectře - 3.2 GTS (nebo 3.6 nevim), černej hatchback.