->Martin:
"Dobrý den jezdím V audi A6 r.v 2006 je v tom krásné svezení sice interiér působí poněkud levně (podobný jako vw Golf a Passat jenže nedám na něj dopustit kolega je v MB ML 270 design sice originální, ale požitek z jízdy je otřesný. Můj názor je Mercedes ani omylem."
Pekná blbost! Veškeré použité materiály jsou nejvyšší kvality, uspořádání tlačítek a budíků ideální, MMI rozhraní se 7" LCD skvělé a třeba s hliníkovým paketem je interiér ještě o třídu dál.
Osobně bych si rok počkal, našetřil cca 18-20tis EUR (500tis) a koupil v Německu nějakou A6 05-07 v 2.0TDi nebo ještě lépe 3.0TDi. Cena je bez DPH, ale to se dá většinou nějak pořešit. Pokud nepodnikáte sám tak máte určitě známé, kteří si rádi sníží základ daně a DPH Vám určitě vrátí. Tato vyšší investice se Vám několikrát vrátí na spolehlivosti, kvalitě, spotřebě a nebudete muset za 2 roky řešit, že jezdíte ve starém, vyběhaném, poruchovém a okoukaném autě.
Já jsem letos v lednu kupoval A6, r.v. 06, 2.0TFSi, naj. 45tis, ještě 3/4 roku záruka, kůže, GPS s DVD a TV, xenony, LED diody, klimatronic, 8x airbag, atd... Nechal jsem si ji chipnout na 225PS a 350Nm, spotřeba při ekonomické jizdě 8/100 a při sportovní 10/100! Maximální spokojenost, skvělý design (moc lidí nepozná rozdíl mezi A8 a A6), spolehlivost, kvalita, servis. Vyšla mě na 23tis EUR při kurzu 26,5. Jinak na kurzovém rozdílu za 1/2 roku jsem protekl 100tis.
BMW jsem nikdy nepřišel na chuť, MB si nechte na důchod.