Drobeček:
tak je nelušti, pro tebe to stejně nebylo
Nemohu si pomc v jedné věi - nač kopupit doslova vrak a to de facto od aut, která už jako nová nestála zo moc (prosotrem, spolehlivostí, výbavou, nbezpečností, prostě vším) a nacpat do nutných oprav velké prachy, když to stjeně za ty dva roky prodá zase jako šrot, aniž by z toho auta měl aspoň trochu radosti a užitku. Asi mám na věc o dost odlišná názor, daný řadou podobných zkušeností a vím, že v naprosté většině případů je lepší počkat, připlatit a mít o řád lepší věc., ež ten jesprostší šunt. Osobně kladu na roveň Astra = Felicia. Hyundai ještě níže.
Mnozí znáte pohádku o dědouškovi, který měnil a mněil až vyměnil koně za jehlu a i tu pak ztratil.
Dotyčný bude měnit 15ti letý střep za 13 tilětý, pak 11tiletý a nakonec prodá barák, zahradu, manželku pronajme, protože mu na ty rapy jeho těžce vydělané peníze stačit nebudou.
Pominu fakt, že takovýhle krámy jsou doslova životu nebezopečné těm ostatním na silnicích. Tu zkušenost mám tky, když jsem stavěl před lety dům a potřeboval jsem auto na stavbu.
No, loučím se s Vámi, na tyhle plané diskuze nemám fakt čas, ai náladu, chtěl jsem p. Hajnému nadnést svůj názor, byl jsem sepsut, tak mu závěrem přeji, aby mu aspoň jeden z kandidátů sloužil aspoň 14 dní bez potíží, hlavně v nadcházející zimě.