anonym napsal:
jestli jsem snad urazil, tak nerad, za 35 let co jezdim venku, jsem take ledasco videl a do dnes vidim i ta auta, jez na evropsky trh ani neprijdou, ale jen tam kde to lidi zaplati a kde neni problem jezdit s jakkoliv upravenou karou. Auto jsem vam nehanil jen me zarazil maly pocet km. Pokud mate 5 aut je to podle vas x 5000Km tj. 25 000Km rocne. Sorry, to je hold na nase pomery smesne. Ale fajn, at vam to slouzi.
ja s Vami budu rad polemizovat, pokud to bude bez vulgarit. Osobne se domnivam, ze Vami protezovany parametr pro poznani auta, a sice pocet ujetych km, neni uplne to prave. Co poznte na aute, kdyz kazdy den najedete na dalnici Praha Brno, zapnete tempomat a po 200 km ho vypnete, odpoledne totez v opacnem poradi.. Sam jsem to zazil extremeji pri jizde z San Francisca do Mexika. Pak na aute najedete opravdu velke porce kilometru, ale na svem aute budete schopen popsat maximalne ten tempomat a vicko od nadrze. Ja si s ohledem na slozitost tohoto auta nechal poslat manual na diskete az z Mnichova a opravdu maloktere auto ze svych znam do te miry detailu, jako toto. Konecne, mate-li nejaky konkretni dotaz z bezneho zivota ridice, na ktery bych nemel odpoved a na kterem byste demonstroval mou malou zkusenost, pak sem s nim. Nejde mi o konfrontaci, snad si rozumime..