0
zpět

diskuze k tématu: BMW 850i - zkušenosti majitele po deseti letech

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 17:36, Kuba
Nad tou spotřebou bych se tolik nepozastavoval. Když máš někoho/něco rád, nezajímá tě kolik žere. Na víkend do Alp a zpátky, jen pro tu prdel [srandu, pobavení]. Do práce je to stejně rychlejší tramvajkou, tak co řešit. A 20 let u 850? - motor po záběhu. Vdycky lepší než Favoritem do Tesca!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 18:07, :-)
Pane autore, díky za krásnou recenzi, klidně by mohla být delší. Jsem rád, žei dnes se najdou lidé kteří mají tyto auta rádi a nejsou to pro ně staré plečky. A přitom se na ně dokážou dívat i kriticky. Recenzí typu: moje auto je nejlepší na světě je tady až moc. Sám používám E66, ale v garáži mám pro radost E32 4.0 a můžu vás ujistit, že co se týče oleje, tak je naprosto stejně nenažraná.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 18:12, 850i
Ja jsem si koupil noveho 850i, kdyz jsem jeste bydlel v Canade. Mel jsem ho nekdy od roku 92 do roku 2000. Najel jsem na nem asi 60 000 km a nikdy s nim nebyl zadny problem, krome toho, co jste tady popsal. Prvni dva roky obcas nahle preskocil na jenom sest valcu. Musel jsem zastavit, vypnout motor a znovu nastartovat a vsechno bylo zase okay. Treba jen na dve hodiny anebo na dva mesice, podle toho jak se on sam rozhodl. A trvalo to asi dva roky nez se to podarilo spravit.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 18:21, RE: Zkusenosti se starou 750 E32
anonym napsal:
Chtel bych autorovi take podekovat za peknou recenzi - 850 je i na mem wish listu.
Mel jsem E32 750i, ktera ma podobnou technologii, takze mohu objektivne okomentovat nektere postrehy.
Spotreba: diky 4 rychlostnimu automatu jednicka jede kolem 100 - spotreba byla po Praze 25, mimo prumer 15-18, minimum 11,5 (pri rezimu rozjet a nechat jet na volnobeh, znovu rozjet .... a tak dokola). 5.4 z E38 nebo novejsich E31 byla ve spojeni s automatem 5 kvaltem, takze efektivnejsi v nizsich rychlostech (mes...
Vzhledem k neběžnému rozměru pneumatik přijde zimní obutí na pouhých 65000.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 18:38, RE: :-)
anonym napsal:
Pane autore, díky za krásnou recenzi, klidně by mohla být delší. Jsem rád, žei dnes se najdou lidé kteří mají tyto auta rádi a nejsou to pro ně staré plečky. A přitom se na ně dokážou dívat i kriticky. Recenzí typu: moje auto je nejlepší na světě je tady až moc. Sám používám E66, ale v garáži mám pro radost E32 4.0 a můžu vás ujistit, že co se týče oleje, tak je naprosto stejně nenažraná.
dekuji za priznivy ohlas a obdobne hobby. Preji prijemny vikend!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 18:43, RE: 850i
anonym napsal:
Ja jsem si koupil noveho 850i, kdyz jsem jeste bydlel v Canade. Mel jsem ho nekdy od roku 92 do roku 2000. Najel jsem na nem asi 60 000 km a nikdy s nim nebyl zadny problem, krome toho, co jste tady popsal. Prvni dva roky obcas nahle preskocil na jenom sest valcu. Musel jsem zastavit, vypnout motor a znovu nastartovat a vsechno bylo zase okay. Treba jen na dve hodiny anebo na dva mesice, podle toho jak se on sam rozhodl. A trvalo to asi dva roky nez se to podarilo spravit.
v Kanade i v USA jsem zaznamenal pomerne velkou miru klubismu majitelu a sympatizantu osmickovych bavoraku. Pri reseni svych problemu s elektronikou jsem s nimi e-mailem komunikoval a to velice uspesne. Pekne je, jak popisujete tu periodu poruch elektroniky. Jak se sam on rozhodl. Ano osmicka je velmi suverenni auto. Dekuji za ohlas
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 20:13, RE: Diagnóza
anonym napsal:
Tak to je síla, takhle se rozepisovat o 20 let staré plečce. Myslím, že autor je kandidát do povíkendových zpráv v černé kronice.
Zmíněný soudruh jistě jezdí s honosnou,alespoň tříválcovou fabií.Debil.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 20:13, RE: Zkusenosti se starou 750 E32
anonym napsal:
Vzhledem k neběžnému rozměru pneumatik přijde zimní obutí na pouhých 65000.
na zimu se používá 2. nebo 3. auto :)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 20:50, RE: Cena?
anonym napsal:
3.800.000Kč
Dival jsem se a da se sehnat v Mnichove 850i s 12 mesicni zarukou rok 91, 2. majitel za cca 12000 EUR. Takze jestli nekdo mate zajem - go ahead.
Jinak samozrejme, za ty samy penize je 4 lety, Bmw 320d kombi. Takze zalezi jestli uz mate tu rodinu
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 21:36, RE: 850i
mike napsal:
v Kanade i v USA jsem zaznamenal pomerne velkou miru klubismu majitelu a sympatizantu osmickovych bavoraku. Pri reseni svych problemu s elektronikou jsem s nimi e-mailem komunikoval a to velice uspesne. Pekne je, jak popisujete tu periodu poruch elektroniky. Jak se sam on rozhodl. Ano osmicka je velmi suverenni auto. Dekuji za ohlas
No tak si říkám, že trávit takový dlouhý čas slohovým cvičením na téma auto na odpis, a fáro je prý je úžasný až na to, že je v něm pořád něco rozštelovaný a s olejem v kufru do zásoby jezdí snad i do myčky, tak to je snad už diagnóza
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 21:59, RE: bak
mike napsal:
ja s Vami budu rad polemizovat, pokud to bude bez vulgarit. Osobne se domnivam, ze Vami protezovany parametr pro poznani auta, a sice pocet ujetych km, neni uplne to prave. Co poznte na aute, kdyz kazdy den najedete na dalnici Praha Brno, zapnete tempomat a po 200 km ho vypnete, odpoledne totez v opacnem poradi.. Sam jsem to zazil extremeji pri jizde z San Francisca do Mexika. Pak na aute najedete opravdu velke porce kilometru, ale na svem aute budete schopen popsat maximalne ten tempomat a vic...
..az z Mnichova. To je mi tedy dalka ..., nebo S.Fr-Mex vaaau, zde lidi jezdi do prace 50mil denne ty Mexiko.Hm, ne to jsou uplne jine dojmy a pojmy z mini kotlinky. Ja necitim potrebu predvadet co jsem kdy projel , mel , mam atd. z cechacky mam sve zkusenosti. Cim mene vedi tim lepe. Sve jsem si rekl, sve dovedel to mi staci. Bye.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 22:03, ...BMW je dobry vyrobce ale ma i uchyly kterym byla BMW 850...
Mam rad,kdyz nekdo rika o svem autu pochvalu.Vetsinou jsou to lide,kteri jiz neco najezdili a jejich vozik starne.
Testoval jsem tento automobil a verte,ze bych jej nechtel.Byl dost problemovy a nemel prijit vubec do vyroby,ale byl prosazen diky tomu,ze mel neco komercniho.Jinak naprosty propadak.Nejlepsi BMW,jsou rady 7,skvele vozy a s vybavou,ktera je opravdu na vysoke urovni.Pak prisla nova rada 6,no potrapila predni osu,vyvoj mel dosti nepresnosti a s homologaci vozu se upresnily podminky vyroby.BMW v nynejsi dobe by jiz neprosel.Vyrabel se jen kratce.Corrida
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 22:36, RE: ...BMW je dobry vyrobce ale ma i uchyly kterym byla BMW 850...
anonym napsal:
Mam rad,kdyz nekdo rika o svem autu pochvalu.Vetsinou jsou to lide,kteri jiz neco najezdili a jejich vozik starne.
Testoval jsem tento automobil a verte,ze bych jej nechtel.Byl dost problemovy a nemel prijit vubec do vyroby,ale byl prosazen diky tomu,ze mel neco komercniho.Jinak naprosty propadak.Nejlepsi BMW,jsou rady 7,skvele vozy a s vybavou,ktera je opravdu na vysoke urovni.Pak prisla nova rada 6,no potrapila predni osu,vyvoj mel dosti nepresnosti a s homologaci vozu se upresnily podminky vy...
Jestli to že jich už moc nejezdí nebude tím, že už jsou to auta (ostatní osmičky) dávno sešrotovaný. Nechápu jak může mluvit o radosti z jízdy,když neví,jestli se mu tam co chvíli neupadnou dveře nebo stěrače,chachacha, to radši budu za tuctovýho blbečka ve svým obyčejným koncernovým Audi A4 RS, ovšem se zárukou mobility a bez obtelefonovávání vrakovišť,jestli nemají něco na mýho Bismarcka (no k veteránu přilehlý jméno)
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Pátek 14.03.2008 23:26,
Nejste členem BMW klubu? Jestli ano, pod jakým nickem? Díky
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 15.03.2008 00:14, Mike
anonym napsal:
Nejste členem BMW klubu? Jestli ano, pod jakým nickem? Díky
Jsem členem BMW klubu pod nickem Jezdim v popelnici
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 15.03.2008 01:10, RE: Mike
anonym napsal:
Jsem členem BMW klubu pod nickem Jezdim v popelnici
Běž si zaonanovat, blbečku.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 15.03.2008 04:04, gratulace
Gratuluji majiteli .-)))
8ma je opravdu nadherna a neposlusny 12 val k ni proste patri))
navic koupena po prvnim majiteli..proste mnaminka......
Ja osobne vlastnim corvette Stingay rok 70. motor 427 , cili 460 koniku,,,podvozek se u ameriky musi kapku poladit a doplnit,,ani potom to neni na rezani vlasenek,,ale na slusne silnici to podrti kde co i s rokem vyroby o 35 mladsim...zkusim sem napsat rezenci i kdyz to redakce asi neotiskne,,byt pouzivam vuz pres leto na ,,denni" jezdeni.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 15.03.2008 07:25, RE: gratulace
jardeur napsal:
Gratuluji majiteli .-)))
8ma je opravdu nadherna a neposlusny 12 val k ni proste patri))
navic koupena po prvnim majiteli..proste mnaminka......
Ja osobne vlastnim corvette Stingay rok 70. motor 427 , cili 460 koniku,,,podvozek se u ameriky musi kapku poladit a doplnit,,ani potom to neni na rezani vlasenek,,ale na slusne silnici to podrti kde co i s rokem vyroby o 35 mladsim...zkusim sem napsat rezenci i kdyz to redakce asi neotiskne,,byt pouzivam vuz pres leto na ,,denni" jezdeni.
No s takovou starou konzervou, no to snad ani nic nepiš, a hlavně nikomu nic nenatírej nebo ti upadne střecha!!!
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 15.03.2008 07:26, RE: bak
anonym napsal:
ty jsi fakt magor, jelikož vím že tento pán má několik vozů pro radost tak to že najdede na za rok 5000km a to jen v sezóně tj cca 800km měsíčně není vůbec nic divnýho. Nevím co tě trápí na tom, že má najeto tak málo když účel tohoto auta je úplně jiný než ho harcovat po dálnicích.
Trapi ho na tom to, ze se svou fabkou, (nebo GEO? dle udavanych mili?), najede podstatne vice. A to hlavne z duvodu, ze ta fabka je luzebni a najezdit s ni tolik musi. Takze on jediny ma pak patent na psani recenzi. Bohuzel jsem na tu jeho nenatrefil.
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Sobota 15.03.2008 07:36, RE: bak
anonym napsal:
..az z Mnichova. To je mi tedy dalka ..., nebo S.Fr-Mex vaaau, zde lidi jezdi do prace 50mil denne ty Mexiko.Hm, ne to jsou uplne jine dojmy a pojmy z mini kotlinky. Ja necitim potrebu predvadet co jsem kdy projel , mel , mam atd. z cechacky mam sve zkusenosti. Cim mene vedi tim lepe. Sve jsem si rekl, sve dovedel to mi staci. Bye.
Tak po tomhle prispevku se mi potvrdil dojem, ze ty kilometry si najezdil na 1) playstationu 2) jses ridic dodavky/nakladaku/autobusu, ktereho sef honi jak nadmutou kozu 3) jses podomni luftak, ktere tak rad vyhazuju ode dveri sveho domu. A cervik zavisti zahlodal, a tak si vyblil svuj prispevek. S takovymi cechacky, neuspesnymi tak kam je vitr odval, mam sve zkusenosti. Takze se ukajej najetymi kilometry (trochu mi pripominas autobusaky-milionare jejichz fotky byly na nastence v CSAD za dob bolsevika ) a nech na pokoji ostatnim jejich konciky, ulety, sny.
reagovat
  1 ... 5 6 7 ... 9

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.